21weeks pregnancy ?

assalam and hiii ? siapa 21weeks baru rasa baby tgh dok berenang dalam perut??? ?

1 Balas

waalaikumussalam, hiii. saya 18 minggu dah rasa baby berenang dlm perut. syok kan rasa dia 😂😂😂 happy je kalau baby gerak2 lam perut haha

5y ago

haha, alahan, muntah, xleh hidu bau masakan, bau husband sndiri pun xleh hidu hahaha 😂 cuma awal2 tu jelah. skg dah kurang cuma still ada lagi.. ngidam tu, benda2 masam je. benda2 pelik takde jugak Alhamdulillah 😂😂