pil perancang ada dua jenis ?

Assalam haritu pergi kk.. nurse tanya ada full breastfeeding ke. sy jawab tak..dh campur. so nurse ckp dia akan bg yg 21 biji..bila mkn tu dia ckp akan kurangkan susu..ada lgi satu jenis yg utk ibu full breastfeeding ..yg itu tak kurangkan susu..soalan sy knp sy tak berhak utk consume yg tak kurangkan susu? mohon pencerahan bg yg tahu..tq..

1 Balas

Wsalam. Sebab anak sis dah boleh minum susu fm. So kalau susu sis kurang, tak ada masalah sangat.

5y ago

dh mintak..Dr tak nak bagi .. tu yg sy pelik..