Sekadar hendak bertanya dan dapatkan info2

Assalam.. Btul ke kalau susu ibu yang expired dri chiller lbh 5hri tu boleh buat mandi baby?ade yang kata haram..Boleh kongsikan masing2 yang pernah dgr n pernah bt..Ape khasiatnya?

1 Balas

Saya bagi untuk anak saya mandi susu..time tu muka dia ada scratch sebab kuku dia.susu tu saya campur air suam so air tu kelabu2..after mandi dengan sabun semua saya bagi dia last bath guna air susu badan tu..saya macam tak percaya sebab luka anak saya tu sembuh dalam 1hari..😅 sometimes u kena fikir whats best for ur anak..kalau semua nak haram tak akan kemana hidup nanti..😅 contohla..gf bf pun haram kan?then kenapa still ada buat. Dengar music pun haram kan..(ni aku belajar dari kawan arab) my point is,do what u think is best fornur child

5y ago

Aah btul..Syg nk buang lgpon hasil dri kte sdri..Yg produk susu kmbing lmbu pon mhal ape tah diri kte huhuhu