Bacaan HB tinggi

Assalam. . Alhamdulillah skg bby sy 11weeks.. pregnancy sblm ni HB sy rendah.. bawah 10. Smlm sy bru bkk bku pink, so dpt detect hb sy 16. Ada x ssapa bacaan hb tinggi mcm ni..mcm tkt plak.

1 Balas

Uyooo banyak tu naik, sis makan apa share la🥰 saya baby makin besar makin drop sbb baby bnyk serap dari ibu dia

3y ago

Ouh mcm tu ye, sbb awal ni baru lagi. Mgkin selera sis kurang kot ada alahan. Okay sis makan buah ye, saya kurang makan buah mgkin sbb drop tu. Hihi tq sis share🌹