makan maggie

assalam alaik mommy dan bakal mommy. saya ada masalah kewangan, tak mampu nak beli beras dan makanan lain. hanya mampu makan maggie sahaja setiap hari. ada apa² effect pada baby ke?

2 Balas

Kalau boleh elakkan la maggi...sbb xda vitamin utk bgi dkt baby tu lagi... Semoga dipermudahkan.. Family xdpt bantu?...klo dpt beli beras..kalau nk jimat bleh buat bubur...

Kakau blh jgn selalu sgt mkn maggie ye.. semoga dimurahkan rezeki utk awk n dormudhkn urusan.