Makan Maggie/Mi segera

Salam Semua, saya teringin nak makan maggie.Tanya Doktor mmg tak digalakkan makan maggie atau mi segera sebab tak elok utk baby dalam kandungan.agak² ada effect tak kat baby dalam perut kalau saya makan maggie? urmm..tlog korang thanks.

5 Balas

waktu tak preggy pun tak elok makan maggi awak, bukan waktu preggy je. kalau teringin sangat jamah lah sikit, bukan buat makanan harian pagi petang malam hadap tu je.

wasalam . sye pun mkn juga kalau teringin , tp more to Mee soto . kalau Maggie Kari ke ayam ke tu mkn 2 3 suap buat rse2 ok lah .

sy pon teringin sesangat haritu mknla dalam berapa suap je untuk buat hilang craving ..xberani mkn bnyk sngt

Waalaikumussalam wbt Saya kalau teringin makan jugak tapi saya masak separuh jaa

mkn 2 3 suap ok je. jgn la 2 3 mangkuk.