Anak pertama

Aslkum mommy, sy preggy ank pertama diusia 22 tahun dah 23w !! Sy minum air gula isnin ni,,tpi dokter cakap risiko ada gdm sebab bmi lebih 27 😣 Ada cara x nk elak gdm ?#firstbaby #1stimemom

7 Balas

jgn risau, sy berat lebih n bmi pun lebih umur pun dh 33 dh tp mgkin sy kurang manis dan tiada family background.. kuihmuih sy xmkn, air manis sy hadkan sehari.. cuba control mkn insyaallah.. sebelum mnm air gula, dua hari sebelum pn mnm air masak je jgn mnm air manis.. kalau xtahan just satu gelas je.. insyaallah xsangkut..