Girl Or Boy

Aslam..Maaf Nak Tanya Kalau Scan Nampak Macam Ni Boy Or Girl Ye??

Girl Or Boy
14 Balas

kalau mcmni girl ke ya , dc xleh nak konfemkan hahaha , sbb ade yg nmpk bulat mcmni klua boy , takod batu cer trcpit heheheue , sbb my fes bby scan rate je xde rupa gituuu

Ikutkan pengalaman scan 3 Boys sblom.. Scan ni menunjukkan boy 😁😁...

Hi , dari pandangan momies2 boy ke girl Confuse tengok😁

sy rse boy sb sy punye pon ade mcmtu sy nmpk mse scan kt klinik..

4y ago

thanz ye sbb jwab😊sy confuse sbb ank fist dlu scan boy nmpak bird trus..hehe..ni nampak mcm trbelah mcm tu..😅

Girl mcam ni. Klau boy dia terpacak pistol..

2y ago

ni confirm girl

Klu kaki dia kepit xnk bgi tgk boy ke girl

2y ago

Hehe sy xthu boy ke girl sbb ank first boy tkde kepit2 pun

xjelas...either penis or cord. 50-50

mcm girl, klau boy nampak bibird

bby boy sis🤭tahniah

Boy ke girl Klu mcm ni