Bby Songsang

Askum.nak tanya klu bby songsang 35 minggu kena pergi hospital ke...atau kena tunggu tanda tanda dia...ke.. ##ingintahu

5 Balas

dr/nurse awk takde inform apa2 ke? tahu songsang tu mesti scan kan, dr takde cakap apa2 ke what to do?

2y ago

Sepatutnya tanya doktor time scan tu, apa kena refer pakar ke? Perlu ke risau? Atau kalau rajin, gi refer klinik lain plk. *better klinik yg mmg special for mommy preggy…sbb takut kes dia salah baca scan ke apa, mcm2 kemungkinan boleh jadi..Lagi2 dah nak dekat due, over thinking tu jgn abaikan 😣

Slalunya kes baby songsang ni akn dirujuk pd dr pakar.. Awk takde bt appointment ngn dr ke?

selalu nya doktor akan bagi appointment utk jumpa dgn pakar

Try sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

selalunya kene rujuk pakar