hai

Askum hai momy2 smua sye nak tnye lah susu ape y sesuai untuk baby lawas buang air besar ye?? Anak sye skrang minum susu fernleaf full cream tpy dye jdi berak keras sejak2 kebelakangan nie .. Sblum2 ni ok ke dye berak... Atau cara pemakanan ??

1 Balas

Anak umur berapa sis? My baby kalau ada sembelit sikit, I bagi pisang/dragon fruit, terus lancar. And my baby minum fernleaf full cream juga. Kalau before this memang dah minum susu tu and berak okay, bukan sebab susu la.

4y ago

Susu fernlef full cream tepung kan? 1-3y kan?