ingin baby kembar

askm mumy n dady semua, blh x bagi tips untuk dptkn bby kembar. tq semua kerana brkongsi.

1 Balas

Tak ada tips utk dptkn baby kembar. Ianya faktor genetik. Hanya Tuhan yg boleh tentukan. Cth jika ada sejarah keluarga di sebelah perempuan/puan samada mak/makcik kandung/nenek kandung/moyang perempuan kandung pernah ada anak kembar mungkin puan pun berpotensi utk mendapatkan anak kembar. Bergantung kepada rezeki yang ditetapkan Tuhan. Saya pernah keguguran baby kembar 4 tapi yg saya tahu sejarah family saya mak/makcik kandung & nenek kandung sebelah mak semuanya kelahiran single/seorang. Tetapi mak saya pernah ckp yg nenek sebelah arwah ayah saya pernah lahirkan kembar 2 tetapi kembarnya mungkin telah meninggal semasa lahir.

3y ago

tq