Ask

Ask ko lang po if pwede n papanoorin ung baby namin sa cellphone through youtube.. 2 months old po siya.

45 Replies

No po. Too early. FROM FB POST: Baby and Stuffs CDO Few things we leaned from our Pedia visit yesterday: 👼 Babies until 2 years must have no access to any gadgets including televisions. Screen time even with nursery rhymes will do no good as it may only delay your LO's speech development, motor skills and may damage their eyes. What's best for them? Auditory and repetitive nursery rhymes ONLY. By the way, books/ bedtime stories will also help. It is an alternative to videos being played on your TV's, maybe will do a lot better. 👼 kids 2 to 6 years old are advised to watch TV 1 hour a day, scheduled. Cartoons, informative shows alone. No to drama's and all else.

No. Wala pa nga masyadong maaninag ang 2mos e. Iialng colors palang nkikita nila. Mobile toys sa crib maglagay ka ung umiikot sa taas.. or put him/her sa play gym na nakalatag sa floor..

Nope. Yung kapatid kong 5 y/o na ngayon may autism dahil pinagamit agad ng phone at pinanood sa yt. Ma s'speech delay yang baby mo pag pinagamit mo agad ng phone

no po, some studies showed it can cause autism if early exposure to gadget. auditory po dapat ienhance muna at early age like play music lg po. . .

I'd rather not. You can just play classical music for the baby to listen to, mumsh.. 👂🎶

Hindi po mamsh makakasama po yung radiation sa kanya tsaka babagal ang speech development nya

Big no. Grabe, napaka aga mo naman papanoorin anak mo, di pa nga mature mata nyan.

No po pag 1year old nalang sis para di rin masydong masanay sa gadgets.

No screen time for months old na babies. Puro audio muna momsh.

wag po muna mommy. yung eyes nila di pa sanay sa ganyan.