Sebelum atau selepas makan

Asid folic sebenarnya sebelum makan atau selepas makan? Sampai kandungan usia berapa perlukan acid folic ni?

3 Balas

klu saya better ambil folic acid lepas bangun tidur jak trus makan..standby kat tepi katil folic acid n air..so tak lupa..lepas bangun sblm solat subuh tu dah telan..better ambil pada masa yg sama.

tak kisah. sampai bersalin