Tips Uruskan Anak

Asalmualaikom,ibu2 baru2 nie suami sya Masok kerja sebagai dispatcher kerJa pagi smpai malam,disebabkan masalah kewangan,saya pun Bangga Dengan kerja kerasnye,selama nie pegi mana2 pun suami tolong bawa urus baby kami 3bulan nie,setelah masuk kerja baru,sya perlu pegi bank Dan mana2 Dengan baby naik grab,saya rasa macam kelam kabut sbb angkat baby ,beg mommy ,sumua sorang diri,ibu2 boleh share tak tips nak urus baby,kalo pegi luar sorang2 bawa baby,?mcm mana nak handle ,nak bawa stroller pun susah nak masuk dlm grab,sbb pegangbabykan?

1 Balas

Sis ada try cuba baby carrier tak? Mudah juga kita tak rasa penat sgt, tak mcm dukung baby. Beg baby pakai jenis backpack baru senang sikit tp jgn yg terlalu besar. Yg muat2 letak pampers, 1 set baju, botol dll. Stroller pula better guna yg compact mudah bukak tutup tu tp agak pricey

12mo ago

thank you sis♡