Kerap berak

Asalamualaikum..Baby 5bulan kerap berak lebih dari 5x selepas menyusu dan semasa menyusu adakah normal??..fully formula. Help hmm

5 Balas

texture poo baby mcm mana? cair atau normal? if cair takut baby cirit birit. salah satu tanda susu xsesuai baby cirit birit

Mungkin lactose intolerance. Boleh try tukar kepada susu similac lactose free.

sama jgak ngn baby sya sis ..dah byak kali dah tukar susu masih sama jgak

Waalaikumussalam wbt Mungkin susu tak sesuai dengan baby…

Sama la sis..bby bru 2 bulan..dh tukar susu still sama