Baby 4 bulan kerap berak

Hi. Normal ke anak fully bf kerap berak dlm sehari? Kadang 2 setiap kali menyusu tak lama lepas tu akan menyusu. Najis dia plak mcm kehijauan sikit. Dia takde demam dan meragam. Nmpk aktif mcm biasa.

1 Balas

mngkin bby ada yg x serasi apa yg sis mkan..ank sya bf jga kerap sngat berak kehijauan...tpi dia pn aktif je.. rupanya dia x serasi klau sya mkn smbal².. sebelum² ni ok je..sya stop mkn smbal bru dia ok x berak²..klau berak pn sehari sekali je.. warna berak dia pn mkin ok jdi kning mustard..