20 week tp blm ada rase tendangan baby

Asalamualaikum semua , sye dah 20 week tp belum merasai tendangan baby ini anak first , ada tak yg mcm saye risau pula hati ne sbb bnyak yg 20 week dah merasai tendangan baby hmm #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

13 Balas

Bergantung jenis kulit perut mommy, mungkin mommy jenis kulit tebal macam sy start 19w rasa halus2 je skrg 21w makin kuat baby tendang sampai tk boleh tido. Mommy jgn risau selalu usap perut bgtau nak rasa/tengok baby mommy tendang