Twin Baby

Asalamualaikum Semua Apa Khabar...saya Nak Bertanya Kepada Semua Bagaimana Pasangan Tu Boleh Dapat Anak Kembar adakah ia 1 perancangan atau rezeki tuhan Dan juga seb Faktor2 lain

6 Balas

Daripada genetik / keturunan keluarga yang ada kembar. Daripada ubatan yang meningkatkan penghasilan sperma dan telur wanita. Daripada faktor usia. Semakin tua semakin berpotensi dapat. Daripada faktor pemakanan.

Selalunya sebab genetik dan juga sebab buat rawatan kesuburan mcm bayi tabung..sy pun hamil kembar sebab buat ivf

Mcm sya ats faktor genetik, tapi ada jugak di kalangan kwn2 tak ada fktor genetik pun di kurniakan rzeki ank kembar

5y ago

Owhh tu lah saya fikir ini semua rezeki

selalunya sbb genetik...sbb lain xtau la..huhuhu

5y ago

ya dr pun cakap bgtu juga..kalau mana2 fmly ada sejarah kembar,ada kemungkinan boleh dpt baby kembar..

1. Rezeki 2. Rawatan 3. Pemakanan

Saya keturunan

5y ago

Arwah moyang saya