Melihat jantina bayi

Asalamualaikum saya nk tumpg tnya brpa bulan kah kita boleh melihat jantina bayi di dalam perut?.

13 Balas

18w+ dan ikut pada baby juga bg kerjasama atau tidak masa scan 🤭 sy masa 21w hari tu buat details scan terus skli dgn gender. skrg dh 34w scan dkt klinik pun nampak gaya gender mmg confirm sama

18weeks ke atas...tapi saya sekarang dah masok 23weeks pon tak tengok lagi jantina baby🤭🤭 ni tunggu 24weeks nnti baru tengok jantina baby dekat klinik sbb ada checkup nnti

18w keatas dah boleh Tapi ikut baby lah. Disyorkan better scan Lepas 20w Sebab Haritu Saya scan baby Malu nak tunjuk 🤣🤣

saya buat time 21 weeks.. memang nampak.. baby keluar pn jantina seperti yg di scan 😊

18w keatas tapi saya excited banyak kali scan gender 🤣🤣

1y ago

dah tau pun nak tgk jgk kan stiap kli scan tuu😂

16 minggu pun boleh nampak dah.

18 minggu ke atas dh boleh :)

18w keatas dah boleh scan

sebaiknya 18mgg ke atas

20 weeks ke atas