Ruam atau Allegic?

Asalamualaikum & Salam Sejahtera, hai ibu2 badan anak saya naik macam ni gi klinik doc bagi losyen calamine putih tu, doc kata allegic sapu hilang. Esok naik balik.. mmg kena sapu hari2 ya? Atau kena ke pakar kulit ya? Terima Kasih

Ruam atau Allegic?
3 Balas

mnum susu ape? cube bersih kn tmpt die baring tu. mandi kan air biasa je dulu. jgn pakai sabun.

12mo ago

hak ah. takut kena kt rumah pengasuh ni. sis sediakan tilam baby khas untuk baby sis. kulit bby ni sensitif.

da berapa hri sis sapu calamine lotion nie?

12mo ago

slalunye klu ruam2 mcm nie, sye spu smpi hilg trus..klu da hilg bru stop..

takot kebersihan tmpt tidur dia

12mo ago

Itu la kat rumah dh bersihkan 2hari ok, hari ke3 naik balik hee