Pregnant tapi bleeding

Asalamualaikum korg.. Ada ke yg pregnant tapi bleeding.. Brapa lama korg akn stop bleeding, sy bleeding sejk 9w tpi alhamdulillah baby ok... Sy ada fibroid 7cm, atas tk kacau laluan baby... Doktor bekalkn duphaston makan yg tu kurang sikit bleeding.. Doktor pesan darah koko tkpa.. Kalau darah merah kena cepat2 dtg sini.. Ada sapa2 pengalaman mcm saya tk.. Saya skrg dh 11w2d... Alhamdulillah baby semua ok..

1 Balas

Sekarang masih bleeding ke sis? Saya masa 9w pun pukul 5am ada spotting, pegi klinik swasta doktor kata takda pape. Hari yg sama, 10am bangun tidur nak pergi tandas rasa mencurah, macam 3-4hari period. Pergi another klinik swasta Alhamdulillah baby okay & doktor bekalkan duphaston (kuatkan rahim) & pesan if cont bleeding terus ke hosp. Esoknya masih bleeding mcm 1-2hari period, pergi PAC terus refer doktor pakar sebab bleeding tanpa sakit & check bukaan jalan dah 2cm. Alhamdulillah tak effect baby langsung & tak admit, balik rumah bedrest for 2weeks & pantau if bleeding (doktor bekalkan duphaston 4kotak 😂). Discharged as “threatened miscarriage”. After that, 4hari je bleeding. Alhamdulillah sekarang dah 38week menunggu hari.

4mo ago

yaa saya masih bleeding lgi... tpi tk byk laa.. time pgi je byk.. mcm hari ke 5period... awak skali makan duphaston brapa