Apa yang perlu dibuat

Asalamualaikum ibu-ibu semua. Harap semua dalam keadaan sihat. saya nak tanya, saya first day last period 18/3/2022. Sepatutnya saya dah 7w3d. Semalam saya pergi KK, nak scan then dr x nampak lagi kantung. Lepastu saya pergi klinik swasta, dr scan pon masih tak nampak. Dr buat TVS, baru nampak kantung tapi kecik sangat. Usia kantung 4w2d. Pernah ke terjadi pada ibu-ibu semua situasi macam saya. Saya first time pregnancy, apa perlu saya buat ye. Dr minta 2 minggu lagi dtg scan nak tengok kantung tu membesar atau tak.

1 Balas

Hi sis, kes awak sama mcm saya. No worries sebab baby masih kecil & mmg takan nampak kantung. Tunggu lg 2 minggu utk dr scan nanti.

2y ago

Alhamdulillah lega dgr, hopefully dia membesar dgn sihat