Tentang Kesuburan

Asalamualaikum.. Haii, bagaimana cara mahu bezakan keputihan kesuburan dengan cairan selepas berhubungan seks dengan suami. Maksd sya sbgi cth : Sy brhubungan seks dgn suami pada hari jumaat. Then hari isnin tu ada cairan keluar seperti cairan kesuburan tetapi berwarna seperti grey2 sdikit seperti warna cairan semi fertile, dan pada hari selasa pun sama.. Adakah itu cairan subur ataupun cairan selepas seks?

1 Balas

Ni contoh nya. Tapi nak lg tepat tau waktu subur better guna opk sis.

5y ago

Terima kasih 😊