perlukan baju

asalamualaikum ada ke yang sudi bagi baju newborn / baju 0-3 bulan ? sbb saya tgh preggy 2nd baby 🥺 baju anak 1st saya masatu semua dah bagi dekat orang , tahu2 pregnant lagi ingatkan lambat lagi . 🥺🥺

2 Balas

laaaa cepatnya bg org 😅 mgkin next time klau puan tahu mmg nk tmbh anak lg wpun lmbt, simpan je dulu. klau yg merancang sendiri ke or mkn or pkai perancang tp masih lepas dalam simpan je dulu baju tu. dah nak umur 40 baru bg org. moga dimurahkan rezeki puan ye

6mo ago

haah sis sebab masatu saya pindah rumah jadi nak clearkan baju2 yang tak pakai sebab baby dah besar kan. lagi masatu jiran saya dah nak dekat due tak beli satu apa saya bagi baju baby tu sbb kesian 🥺

cepatnya sis bg org hehe mak saya msih simpan bju msa saya bby. bju blk dri hos pon msih ada. dia siap asingkan dh nk bg ank saya pkai nnti HAHAHAHAHA

6mo ago

wah yeke bestnyaa . bagus mak awak 😍 sekarang umur awak berapa? tulaa ikut hati saya sayang baju2 tu sebab lawa lg takde stain lgsg pun, tp sbb kesian & kebetulan pindah rumah saya bg jiran yg memerlukan 🥺