lendir hijau

Asalamualaikum. Ada ka ada pernah mcm saya skrg ? Keluar lendir hijau dri miss v . Sya branak ceaser. Hbis ja darah nifas , terus kluar lndir hijau . Smpai skrg . Suda hmpir 3 minggu ni . Rsau juga kalau2 ada jangkitan d dlm perut ?

3 Balas

sis masih dlm berpantang ke ek?? dan dh bpe.lm.bersalin?? biasanya kalau xabis lg nifas akn keluar lendir byk.. kejap 44hri..pling lm 60hri..mcm sy dlu 60hri..smpaila lendir xde kluar lg .kekdg sbb rahim blum kcut sepnuhnya blh alami mcmtu sbb xabislg kluar ..kalau sis risau..try g klnik pakar sakit puan... mntk doc scan n chck...kena kerapkn susukn bby direct bf tuk cpt kcutkn rahim...mg d pmudahkan segalanya. aamiin

sis mcmna dah keadaan awak ya.. sy pun bru alami nya

update sis..sy pn mcm tu..czer

9mo ago

nak tau jgak