Lendir hijau muda

Nak tanya bahaya ka keluar lendir hijau muda, beketul xpi mcm cair juga mcm kputihan bgtu.. Kuantiti banyak juga, skg 38w6d.

2 Balas

blh jd mucus plug sis.mucus plug tnda nk bersalin.dia tekstur pekat+lendir kdg warna hijau ,kdg lendir jernih+darah,lendir+coklat..xsma setiap org.blh jd jugak bby berak dlm perut.better check Klau ibu rasa xsdap hati.chck shja jgn risau.bkn apa risau bby berak dlm perut.dh cukup term sdh bby kluar.mngkin dia masih belum mau keluar masih mau main² dlm perut😂38weeks sma mcm sya.sya 38+2hari..dah ada keluar tanda mucus plug tp rasa sakit contraction btul² blm ada lg.contraction palsu ada rasa tp kdg².tggu pecah ketuban kh apa atau keluar darah+sakit perut btul² bkn contraction palsu baru pergi hospital.ibu cuba pergi hosp check sj.mrka akan monitor jantung bby,check bukaan dan scan check keadaan bby.tkut ada apa² ..

6mo ago

wah tq sis.. bagi pencerahan..

Sy ade terbace stu posting dlm ni dia kata lemdir hijau..dia terus ke hosp..nasib dia cpt..bby da berak lam perut..emergncy czer..pergi je hosp sis..moga baik2 saje😊

6mo ago

tq sis..