Najis bayi newborn

Asalam..sy nk tanye..ank sy baru umur 1bulan 4 hari minum susu formula..normal ke najis mcn ni

Najis bayi newborn
3 Balas

anak sy br masuk 2 bulan. minum s26 tp terhad 3 kotak je sebulan kami beli. kalau tak cukup sy topup dgn susu lain. bila tukar susu lain (yg murah sikit, najis dia jd hijau). selalu najis dia kuning pekat je. dh rujuk doc, xde ape masalah pun. cuma ingredient dlm susu je lain2 buat warna najis jd mcm tu 😁

Kalau dlm kandungan susu tu ada iron..normal hijau mcm nie..

susu formula pe yg anak puan minum?