Spotting kemuadiannya bleeding

Asalammualaikum semua sye nk tnye klau makan onigiri yg macam sushi tu boleh menyebabkan miscarrige ke

2 Balas

Nasi sushi tu ada cuka ya sis, kalau mmg tak tahan, or tak boleh makan mmg perut tak selesa atau bleeding. Saya pernah makan, bleeding sikit, so saya mmg tak boleh salah makan time prgnant, tembikai pun tak boleh saya makan, boleh buat bleeding, sya pernah minum jus tembikai, kira 2 hari sekali tu, esk nya saya bleeding, and terus ke emrgncy, doc kata nasib baby okey, cuma masa tu ancaman gugur je. So hati2 ya kalau makan ap semua

Kalau takde bahan mentah tak bahaya untuk makan. Yang bahaya kalau ada benda mentah. Kalau spotting cepat cepat pegi jumpa dr mungkin ada masalah lain