Neurogain supplement

Nak tanya, ada ibu yg makan neurogain pastu ada bleeding/spotting? Sy dgr bagus untuk perkembangan otak bby tapi boleh menyebabkan bleeding. Betul ka?

1 Balas

neurogain sebaiknya makan lepas 7 bulan.. ada yg kata mkn terlalu awal penyebab anak hyper. penyebab bleeding tak pernah dengar lagi

11mo ago

Takde sis. Sy makan neurogain takde bleeding pun. Sy pun doktor yang suggest suruh makan lepas masuk trim 3. Takde pun dia ckp akan bleeding ke apa 🤔