Baby kurang gerak and perut kerap mengeras.

Hi asalammualaikum semua, saya nak tanya lah normal ke kalau baby kurang gerak. Selalunya aktif je. Da 2 hari ni kurang gerak. Lepastu perut kerap mengeras. #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

berapa weeks tu? Nurse KK dah minta sy kira gerakan baby masa 28w. klu kurang gerak sejak 28w, terus ke PAC hospital.

2y ago

oo tak sama lah apa yg nurse bgtau saya pd kira gerakan baby pd 28w. apa2 tanya klinik yg awk refer ya. klu risau sngt , terus je tanya doktor

Dh brp weeks?