second preggy

Asalammualaikum mommies nak tanye.. Ade x yg preggy ank ke2 x de simptom ape ape..??

7 Balas

waalaikumussalam...🖐 sy preggy ank kedua xde simptom pape... sampai nk bersalin pon xde tanda pape ..just depends on contraction je..

Ada. Langsung takda alahan, dapat tahu ada baby dalam perut masa baby dah 16 minggu sebab rasa tendangan dia 😅

3y ago

anak first minggu ke 18 dah boleh rasa, tp slow..

wsalam...sy preggy anak ke 2..beza dari anak pertama..kali ni preggy setiap masa loya je...

masa pregnt ank first alahan smpi 6bulan .. skrg pregnt yg ke 2 .. 2bulan je alahan😂 ..

Waalaikumussalam, maaf belum ada experience mengandung anak ke 2. #TAPsupermoms

🙋🏻‍♀️

me