6weeks 5day

Asalam sy first preggy bby, normal ke 6weeks 5day mual tp xmuntah, memilih mkanan, bloated , tghri smpai mlm skit kepala , nk telan iron folic bauu mcm busuk, dan badan panas je kene mndi slalu untk sejuk tubuh #firstbaby #ingintahu

1 Balas

waalaykumussalam. semua tu simptom normal pregnancy sis. minum air banyak, letak garam sikit supaya air tu retain dalam badan. kadang kurang air boleh buat semua tu makin teruk (mual, bloated, sakit kepala, badan bahang)

3mo ago

ok baik sis.