Gerakan dan jantina

Asalam Saya Ain dari Sarawak..usia kandungan baru 8 minggu 3hari.. Anak pertama dan hamil kembar.. Soalan saya..Apakah diusia kandungan saya nie..adakah bagi sudah mulai bagi gerakan?? dan kita boleh tahu tak dah jantinanya? Maaf..saya orang baru...nak juga ilmu.. Mohon mom² yang berpengalaman bagi komen sikit ..Tq tau!:-)

2 Balas

pergerakkan baby selalu akan rasa 16 minggu ke atas.. tapi bergantung dengan keadaan seseorg laa.. ada yang cepat ada yang lambat... untuk gender pula boleh scan 20 minggu ke atas.. in shaa allah dah nampak 😊

3y ago

sma2 sis

grkan bby rse 3 bulan ke ats dan gender 4 bulan ke ats