Darah nifas

Asalam mom harini hari yang ke26 saya pantang normal ke darah nifas bau busuk macam bangkai ?

5 Balas

Sy Ms ank 1st cmtu sbb mkn ikan gelama kering.lps tu br celik mata ttg pantang.biase pemakanan yg mempengaruhi darah nifas..mknn kne segar Dan mengikut piramid mknn sis..

Macam sy haritu kuat jugak bau darah nifas. Pulak jahitan epi macam terbukak. Tapi lama2 tinggal sikit. Awk tak makan jamu?

Saya pernah alami anak pertama..lama2 nanti hilang bau tu..klu anak xde kuning dah boleh start makan jamu..

mungkin puan ada makan sesuatu masa dalam tempoh berpantang ni. kena jaga permakanan ye..

pelik pulak,setahu sy darah nifas xberbau