Asalam bakal momies semua...ad x mcm sy 36weeks rasa sakit badan ya amat terasa nak putus urat2

Asalam bakal momies semua...ad x mcm sy 36weeks rasa sakit badan ya amat terasa nak putus urat2 yg ad nie...kadang nak nangis sakit tk trkata , mcm2 rasa ada...kadang tu sakit bawah ari2 dan terasa kembang bawah sangat la perit , celah kangkang tk pyh ckp laa sakit tk leh bawa bincang... #firstmom #bantusharing

9 Balas

Saya kalau aktif sgt, pinggang sakit masa bjalan, Rahim pun rasa mcm kena tekan. Sakit Rasa mcm sengugut. Kalau Saya rehat, sakit tu Akan hilang. Saya 35 week 5 Hari. Rehat awk kalau sakit, takut tlalu aktif, nnti Akan Ada bukaan. itu doktor pesan sama saya

sama lah sis..semua posisi nk duduk baring X selesa..perut da ke BWH sgt ni .esok g check doc..kalau baby dah msuk laluan alhamdulillah..KLU X doc BG tarikh czer🥴..masa nk tido mlm tu la .aduhhh.nk bangun tu kena Pgg perut .baru leh bangun betul2

Saya 32weeks tgh alami benda sama , kadang nangis jugak tahan sakit . Tapi kadang suruh husband urut lega sikit . Terpikir gak kadang , cepatlaa sikit baby keluar tk sanggup tahan sakit dah 🤭

sya hari ni 35w5d..tiba2 muntah smua mknan yg mkn mlm td.. muntah lpaa bebrapa jam mkn iberet..da mcm bau besi muntah tu..dgn cirit lagi.. mgkn angin kot

sy 37w sakit rsa mcm ni sakit celah kang² bwh ari² tup² pagi tue pecah ketuban rupanya c tecik nk kuar 😅 btw semoga di permudahkn urusan ya sis

8mo ago

aah da besalin patutnya due date 30 last year td tp bby kuar 8dec dia nk kuar awl 😄

same la sis.. sy skrg dh 36w+ .. and masih kerja.. x cuti lgi.. hri2 balik nk nangis sbb sakit2 mcm sis ckp tu 🥲

sy pn .. sakit celah kangkang kt tulang ari² smua ada sy 37w

sy skrg dh 38w...bdn rase bisa² sgt..sakit smua bdn...

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin