Skincare masa pregnant

Asaalamualaikum.. Hai semua..boleh share tak korang guna skincare apa masa pregnant? Beli kat mana? Berkesan ker untuk kulit berjerawat? Kulit sy berjerawat dr sblm pregnant lg.. Dan masa pregnant bole ke pergi spa untuk buat rawatan muka? #advicepls #ingintahu

11 Balas

Saya pakai skincare yg saya pakai before pregnant mcm biasa asalkan takde retanol and salicylic acid tak lebih 3%. 37 weeks masih pergi extraction dekat dr ko di bawah pemantauan dr bertugas tapi tak bolej buat treatment yg melibatkan mesin. So any treatment yg nk buat, dapatkan nasihat dr dulu ya