Skincare masa pregnant

Asaalamualaikum.. Hai semua..boleh share tak korang guna skincare apa masa pregnant? Beli kat mana? Berkesan ker untuk kulit berjerawat? Kulit sy berjerawat dr sblm pregnant lg.. Dan masa pregnant bole ke pergi spa untuk buat rawatan muka? #advicepls #ingintahu

11 Balas

hmmm saya dari dulu lagi 5 tahun dah pakai wardah... masa preggy pun sama pakai wardah full set skin care.. lepas preggy ni saya add on pakai Snow white... alhamdullilah ok❤️👌 takde apa apa masalah.. sebab facial skin saya ni sensative... jadi serasi ngan wardah dan snow white or loreal or sebamed... snow white ni sebab saya try untuk baby ruam dia... alang alang saya pakai sekali😄 hehe... puan leh cuba skin care complete set ni... feedback ok👍👌 1.Mama's choice 2.Wardah 3.Sebamed 4.Snow white 5.Loreal