Cuti-cuti Malaysia

around 26 weeks boleh ke pergi travel,mandi laut and snorkerlling? like go to Pulau Perhentian?

2 Balas

perhentian naik speed boat, walaupun ada org kata ada ok, ada kata bahaya sbb laju kne langgar ombak terhentak2. utk elak benda yg tak sepatutnya, dgn kemudahan kesihatan yg elok takda kt pulau tu, transport susah kalau pape emergency, tangguh dulu. sy dulu pn menggelupur nak pergi. tp suami ckp jadi pape jgn menyesal terus mcm redha je. huuu

perlu naik boat kn? takot terhentak2. mandi laut or mandi kolam takde masalah. cume cube elakkan pergi destinasi yg perlu naik boat.