GENDER TERAHSIA

Arini sya da 34 w 3 d...scan gomen n swsta msih xdpt tau gender...ada ke yg mcm saya???Jadi prsiapan baby xblh nk khusus..smua sya beli kaler n prsiapan yg unisex..

15 Balas

Even tau jantina, Saya dgn suami mmg decide nak beli baju unisex je, kami tak nak beli warna biru or pink, sebab sekarang dah banyak pilihan warna 😁

2y ago

Saya pggl baby je or syg 😂 nama dok kenan hat laki. Tkot baby perempuan pulak, kadang scan ni xtepat agt hahaha

I tahu jantina.. tp bila ckp kat husband.. dia xcaya 😂 jd dia beli baju biru2.. oren.. kelabu 😂 hish.. xpe tggu bby klua.. beli lg..

beli color unisex sng mommy. tpi x salah pon kalau baby girl pkai blue baby boy pakai pink 😁

2y ago

setuju

Sblm gi scan tu cuba try makan yg mommy rasa atau pun tahu baby dlm tu suka mcm eskim ke tgk nnt dia mcm mne nnt scan

2y ago

Lebih kurang la mcm tu

saya buat detailed scan pn 2 kali pun x nampak sis,pandai baby menyorok,last scan biasa je semalam baru nampak

2y ago

rezki tu sis dah nmpk

dah tau gender boy pun saya prepare yang unisex banyak hahaha takut tiba2 keluar burung terbang 😂

better beli pakaian lelaki sis sbb perempuan blh pkai bju lelaki tp lelaki x blh pkai bju perempuan

Samala macam saya sis. Dua kali gi scan haritu tak nampak. Baby taknak tunjuk lagi hehe

2y ago

ye...gitulah sya pun..ni nnti tggl last scan je kt gomen..klau xnmpk jgk..redha jela..hehe

saya pun sis..scan tak tahu jantina..baby kepit..nak Buat Surprise

2y ago

hehe...redha jelakn kita ni nnti klau xnmpk jgk

sma lh dgn sya dh 34 minggu mash tk nampak gender..

2y ago

2 mggu lgi last scan kt kk...redha jela kua girl kr boy...hehr