GENDER TERAHSIA

Arini sya da 34 w 3 d...scan gomen n swsta msih xdpt tau gender...ada ke yg mcm saya???Jadi prsiapan baby xblh nk khusus..smua sya beli kaler n prsiapan yg unisex..

15 Balas

Even tau jantina, Saya dgn suami mmg decide nak beli baju unisex je, kami tak nak beli warna biru or pink, sebab sekarang dah banyak pilihan warna 😁

2y ago

Saya pggl baby je or syg 😂 nama dok kenan hat laki. Tkot baby perempuan pulak, kadang scan ni xtepat agt hahaha