muntah cirit

Arini muntah tmbah cirit dkat 10 kali ulang toilet cirit air.kepala pning bdan rsa lembik x beramaya. X tau mkn ape smlm..yg sy ingt smlm sy mkn satay yg dh msam sikit dan satay tu x berapa msak sgt.sbb tu ker pon..prlu jmpe doktor ke tak ni..bahaya ke tak bayi dlm kandungan ni dh 2 bulan..

2 Balas

Kne pegi jumpa doc. Sbb tkt bdn tak cukup air. Kalau boleh time preggy kalau rasa makanan tu mcm dh tak elok or mentah, jgn mkn ye. Sbb tak elok.