Muntah cirit birit 7w2d

Hi moms sy kena cirit birit & muntah2 smpai rasa tak larat sgt. Lembik badan,hlg selera mkn. Smlm g jmpa doc kna drip air. Hr nie pn rasa bdan letih lagi cirit masih ada tp dh kurang. Muntah2 dah tak da. Ada moms pernah alami tak.

1 Balas

Saya cirit birit awal pregnancy ari tu. Penat, saya banyakkan minum air kosong byk2 sbb tkot dehydrated. Mkn buah sbb tekak loya tak lalu makan.

1y ago

Masa awal pregnant ari tu tekak lalu mkn buah manis, jdnye sy makan buah mango, pisang