luka jahitan

Ari ni dh 11 hari sy berpantang.tp luka jahitan di bawah jadik bernanah plk.mak sy kt basuh dgn cuci wanita dan sapu dgn majakani.tp jdk bernanah.ada kt sapu ubat kuning.mn yg lbh elok.mohon bantuan..adakah nanah ni dr jahitan luka didalam

2 Balas

setahu sye.. pakai ubat kuning yg hospital bg tu dh mmg bagus n cepat baik.. xperlu yg lain dh..

Letak ubt kuning yg hospital beri dah ok sis.lps mandi makesure tempat luka kering