stress

ari ni chek up 34w+++....tiba2 plk tekanan darah naik 150/90 adui la...dokter bagi obat tiap lapan jam kene makan...bru jew nak tarikh nafas lega sbab kencing manis makin ok bende lain plk yg tinggi tiba2....doakan sya ye ibu2 sbab dokter kata klau tekanan darah tak turun baby kena kluarkan awal... n minta petua apa2 tuk turun kan tekanan darah tinggi tu

2 Balas

Jgn stress..lagi stress lagi darah naik.akak dah consume dgn ubat darah tinggi dari 13w smp skrg dah 33w..tapi bp dah terkawal jgn skip ubat tu je caranya nak bagi bp ok

4y ago

alhamdullilah dah bersin n dah abis pantang dah pon...hehe bersalin czer baby besar 4.15kg

Semoga dipermudahkan urusan mommy dan baby. Fikirkan yang positf ya.

4y ago

alhmadullilah sist dah abis pantang dah...baby sehat sya pon sehat..bersalin czer baby besar 4.15kg