???

ari kedua puasa tewas pdhal lg 3jam nk brbuka..sbb bdan da rse laen mcm..truz muntah2 n trpkse brbuka..baby jd mkin kurang gerak..nk nanges rse..tngah mlm bru trase gerak skit dlm 2kli je tp xkuat mcm biase..slesai shur..slesai sbuh..mgkin si kecil dlam rahim dngr rintihan ketakutan ttg khamilan ibunya trhadap penciptanya..si kcil hdiahkan gerakan halus yg mmg ditggu2 dri semlm lg.. #dilema antara puasa dan khamilan.. #syg bayi dlm kndungan tp dlm mase yg sama..sedih nk mnggalkan puasa.. ???

1 Balas

kalau tak bole jangan paksa diri .kesian dengan baby awak . puasa nanti bole ganti in shaa Allah .baby xda gantinya okey .

5y ago

prut mngeras dri semlm..normal ke sis.?