muka muka menunggu kt kk

Appointment pkul 8..Datang pukul 7.45 skrg pukul 10 lebih nama tak panggil2 lg .. Org yg baru dtg ni yg dipanggilnye dulu.. Bila tanya nurse knp lama sgt "jawapannya buat aku rasa lagi lapar , "maaf puan, terlepas pandang" kau rasa aku byk masa nk menunggu berjam2 gini? #makgeramni?

23 Balas

Uish lamanya time menunggu tu sis. Last2 telepas pandang. Sy ni pun bila nama lambat kena pggl pernah gak terfikir nak Tanya. Sekali p la Tanya pastu kena marah lak 😒. Slh ke bertanya. Sbb selalu kalau da letak buku n amik no. Giliran setengah jam kemudian kena pggl da. Ni sampai 2 jam x kena pggl.

5y ago

Thanks sis