muka muka menunggu kt kk

Appointment pkul 8..Datang pukul 7.45 skrg pukul 10 lebih nama tak panggil2 lg .. Org yg baru dtg ni yg dipanggilnye dulu.. Bila tanya nurse knp lama sgt "jawapannya buat aku rasa lagi lapar , "maaf puan, terlepas pandang" kau rasa aku byk masa nk menunggu berjam2 gini? #makgeramni?

23 Balas

Setiap kali appointment mmg sy akan breakfast dulu sbb tahu mesti lama kena tunggu.. Kalau tak mkn, kepala pun start la sakit.. Boleh spoil mood 1 hari..

biase yg pnggil dulu tu die mmg dh ade appointment ngn nurse yg booking die.. diorg xpnggil ikot no klau cek perot... klau jmpe doc ye kene ikot turn...

tu la selalu pepagi g kk makan roti je dulu bekpes, punya lama nk tunggu nama bole bertukaq jadi singa lelama kebuluq 😂😂

5y ago

Kan .. Haha sbr jelah .. Buat2 cool je td😆

Mmg berasap... Pernah juga terjadi... Tapi takde lah sampai berjam camtu... Lepas skip2.. Terus g tanya..

Biasala tu kes terlepas pandang 🤭 tp klu tiap2 bulan terlepas pandang yg tu memang cari pasal 🤣

5y ago

Kan Kan Kan...

Klo sy mmg xkan ikot masa app. Sy akan g dlm pkul 10pgi ke atas. Lgi cpt rasa mcm tu 😅😅

Keras konkritnya nurse Kat situ.tapi memang geram kalau dtng awal dpt nombor lambat.

Selalu cam ni skrang sebab geng nurse dah mark saya.Patient sensitif

Hehehe nk ketawa jer.🤭

Nurse busy sgt tu 😂