muka muka menunggu kt kk

Appointment pkul 8..Datang pukul 7.45 skrg pukul 10 lebih nama tak panggil2 lg .. Org yg baru dtg ni yg dipanggilnye dulu.. Bila tanya nurse knp lama sgt "jawapannya buat aku rasa lagi lapar , "maaf puan, terlepas pandang" kau rasa aku byk masa nk menunggu berjam2 gini? #makgeramni?

23 Balas

Sya pun sbelum isu covid ni biasa kalau jumpa dokter dan nurse mau tunggu lama, makan masa 3jam dari pkul 9-12. Tapi skrng musim covid ni cepat je 1jam macam tu dah siap...