muka muka menunggu kt kk

Appointment pkul 8..Datang pukul 7.45 skrg pukul 10 lebih nama tak panggil2 lg .. Org yg baru dtg ni yg dipanggilnye dulu.. Bila tanya nurse knp lama sgt "jawapannya buat aku rasa lagi lapar , "maaf puan, terlepas pandang" kau rasa aku byk masa nk menunggu berjam2 gini? #makgeramni?

23 Balas

Selalunya klu appoiment kol 8..kol 11 lebih baru siap..musim covid ni kol 9.30 dah siap..boleh pulak cepat pelik rasanya...tak paham dgn kk ni kadang2..selama ni yg ramai penuh sesak tu org yg gi tuk appointment ke org yg menungu tu yg jadi lama