Trivia and Menang Produk Apple Crumby!

Applecrumby® AirPlus Overnight Tape Newborn Diapers NB20 untuk 4 pemenang bertuah bernilai RM79.60! Ikuti cara mudah ini: - Ikut theAsianparent Malaysia dan Apple Crumby di laman sosial Instagram - Jawab Trivia yang tepat dan kongsikan jawapan anda di ruangan komen post rasmi di aplikasi theAsianparent DI SINI https://community.theasianparent.com/contests?lng=my

Trivia and Menang Produk Apple Crumby!
250 Balas

Teknologi yg digunakan utk lampin Apple Crumby baharu ialah, 🅱️ GreenCore Dry TM Technology Lampin Apple Crumby menjadi pilihan bakal ibu seperti saya kerana ✅ ia telah mendapat anugerah "Best Disposable Diapers (South Korea, Thailand, Malaysia) ✅ Diformulasikan sebagai lampin bebas klorin dgn teknologi Chlorine Free 11-Layer GreenCore-DryTM Technology ✅ Lampin yg paling tinggi serapan lembapan di pasaran ✅ Mengandungi German Wheat Protein bagi memastikan kulit bayi saya kekal dilindungi dan tidak kering ✅ ia juga telah diuji secara Dermatologi Ini menjadikan lampin AppleCrumby diyakini para ibu bapa dan merupakan pilihan terbaik buat si manja. Semoga bakal anak saya juga dapat merasai pengalaman yang menakjubkan dan nyaman ini bersama AppleCrumby 😊 IG: ernyafli #theAsianParent #AppleCrumby

Salam hai. The answer: 🅱️ (Greencore Dry Technology) ☘️ The new teknology is patent protected 11-layer 100% totally chlorine free absorbent core for ultra-fast absorption of fluid while locking in fluids for up to 12-hours leakage protection! As we know, applecrumby is worldwide know of the best diapers, getting a few award, most importantly use only the safest and best ingredients in the products, so that i will have peace of mind knowing that we are giving the best to my baby. I would like having this diaper soon for my baby as i care the ingredient use of the diaper, as the Applecrumby® Diapers are Patented 100% Chlorine Free, seriously dry and absorbent, crazy feather soft and just plain gorgeous! I know this is the best diaper! 😍 Done follow both instagram! My instagram @zatihashim

Hye .. @asianparent @applecrumby Teknologi yang digunakan untuk lampin apple crumby adalah ✅ b) greenCore dry ™️ Technology Kelebihan lampin apple crumby adalah ❇️ kuat menyerap lembapan ❇️ lebih perlindungan untuk kulit si manja ❇️ kelembapan yang tinggi berasaskan " germen wheat protein " ❇️ diformulasikan sebagai pampers yang 100% bebas tanpa klorin .. Ini menjadikan pampers apple crumby bukan sahaja mesra terhadap bayi tetapi menjadi pilihan yang selamat dah dipercayai oleh kaum ibu bapa ... Pampers apple crumby juga telah memenangi award best disposable diapers 👍🏻✅ Ini menambah keyakinan saya pampers apple crumby akan memberi kepuasan dan pengalaman terbaik untuk anak saya . Smoga ada rezeki untuk bakal anak saya . @applecrumby @ asianparent Ig : hazlyka

🅱️‼️ GreenCore Dry TM Technology ! I use Apple Crumby for my first born and now expecting second one, definitely the legacy of Apple Crumby continues!😁 The combo of comfort, very soft, slim, yet absorbant material and stylish diaper boost my confidence to use for my babies. Even more, no strong odor from the wet diapers! That’s important for me 😅 As well as the other Apple Crumby products, the quality of each of the product provide the reassuarance for me as the concern of the safety of baby products to be used on sensitive skin ie. newborn skin has been alleviated 👍🏻 Recommended to all my friends as well when i first bought Apple Crumby product as I think valuable, great quality product like AC should be shared and use widely 🤍👍🏻

@theasianparent @appplecrumby Teknologi yang digunakan untuk lampin Apple Crumby baharu adalah: 🅱️ GreenCore Dry TM Technology Kenapa Applecrumby Airplus Overnight Tape Newborn Diapers menjadi plihan bakal mommy seperti saya kerana: Award Winning Best Disposable Diapers (South Korea, Thailand, Malaysia) Patent Protected 100% Chlorine Free 11-Layer GreenCore-DryTM Technology Japan 12-Hour Ultra Absorbent & Unique Moisture Lock-In Technology Saya yakin Applecrumby Airplus Overnight Tape Newborn Diapers dapat memberi pengalaman terbaik untuk saya dan bayi kesayangan saya kelak 👶🤱🏻 thank you @theasianparent_my @applecrumby.official ig: amramurni

Jawapan : B Apa yang menarik tentang lampin pakai buang jenama Applecrumby ni, - 100% tanpa klorin sangat selamat dipakai untuk bayi yang bakal lahir nanti - Diuji secara dermatologi dan diyakini mengurangkan iritasi kepada kulit bayi - Mesra alam - Bebas pewarna dan boleh melindungi bayi daripada mendapat ruam yang teruk kerana kulit bayi amat sensitif - Mengandungi protein gandum german yang dapat melindungi kulit halus bayi dan melembapkan kulit - Teknologi terbaru yang digunakan dalam lampin apple crumby adalah, greenCore dry Technology🫶🏻 Apple crumby menjadi pilihan sejak anak lahir sehingga sekarang dimana dia berumur 1 tahun 11 bulan🫶🏻

✅ Sudah follow theAsianparent Malaysia dan Apple Crumby Teknologi yg digunakan utk lampin Apple Crumby baharu ialah : B-GreenCore Dry TM Technology ✅ Dilindungi 11 lapisan dan 100% teras penyerapan bebas klorin sepenuhnya utk penyerapan cecair ultra pantas sambil mengunci cecair sehingga 12 jam perlindungan kebocoran. ✅0% pewarna toksik mengurangkan kerengsaan kulit pada kulit halus bayi. ✅Pampers 4mm serapan terkuat di pasaran kerana memegang lebih 30X beratnya dalam cecair dan perlindungan pelindung kobocoran termaju 3 lapisan. Semoga ada rezeki utk saya punya first baby 🫶🏻 IG: @norsafinah_

The answer is: B.GreenCore Dry TM Technology GreenCore DryTM Technology with an 11-layer absorbent core is patent protected and can hold up to 30× its weight in liquid.Can minimise daytime or middle-of-the-night nappy changes with 11-layer moisture lock-in technology that is able to retain dryness for up to 12 hours.The improved ApplecrumbyⓇ diapers has 15mm triple leak guards with double barrier cuffs and wicking layer that pull moisture away from the skin.New 360° dual cotton extra high waist band gives baby all-round fit that does not restrict their movement in exploring the world (pull-up only)

Teknologi yang digunakan untuk lampin Apple Crumby baharu sudah semestinya ialah B) GreenCore Dry teknology yang mana ianya : Formulated with fully natural and organic ingredients 100% Organic Aloe Vera Juice 100% Cosmos Certified Chamomile Flower Extract, Rosemary Leaf Extract, Manuka Honey Extract and Tasmannia Lanceolata Fruit Extract Paraben and SLS Free Free of Phosphates, NPE, SLS, SLES, Formaldehyde, Phthalates and Artificial Fragrance pH-Balanced Not tested on animals Safe on delicate baby skin Soothes, hydrates and protects skin without leaving any oily residues Absorbs almost immediately into sk

Answer : Teknologi yg digunakan utk lampin Apple Crumby baharu ialah, 🅱️ GreenCore Dry TM Technology ✅ ia telah mendapat anugerah "Best Disposable Diapers (South Korea, Thailand, Malaysia) ✅ Diformulasikan sebagai lampin bebas klorin dgn teknologi Chlorine Free 11-Layer GreenCore-DryTM Technology ✅ Lampin yg paling tinggi serapan lembapan di pasaran ✅ Mengandungi German Wheat Protein bagi memastikan kulit bayi saya kekal dilindungi dan tidak kering ✅ ia juga telah diuji secara Dermatologi